2 бер. 2010 р.

Масонів підгодовує держава, вони ж - нищать Церкву


Приводом публічних міркувань на тему масонства в Україні стала інформація про одні з останніх нагород Ющенка: Президент України відзначив трьох кавалерів таємничого ордену св. Станіслава, який має всі ознаки масонської ложі.
Ще в 2003 році Україну охопив “масонський скандал” - Олександр Мороз заявив у парламенті, що ціла низка високих чинів у керівництві держави є членами таємничого “ордену св. Станіслава”, який має всі ознаки масонської ложі. Від того часу не змінилося нічого - в українському парламенті майже ті самі “дійові особи”, питання масонства “прижилося”.
Заглянувши на сайт згаданого ще сім літ тому ордену, я справді побачив відомих в Україні та поза її межами осіб масонської ложі, уже нагороджених за певні заслуги, серед них: Леонід Кравчук, Микола Азаров, Дмитро Табачник, Василь Дурдинець, Борис Патон, Василь Кремень, Святослав Пискун, Олександр Кузьмук, Людмила Кучма, Анатолій Зленко, Богдан Ступка, співаки Йосип Кобзон, Ані Лорак, Катерина Бужинська, Володимир Гришко, Тіна Кароль. Побачити на цьому сайті можна й інші, доволі дивні речі: від таємничої організації, яка має всі ознаки масонської ложі, прийняли відзнаки ієрархи та священство деяких конфесій. Були серед шести нагороджених Предстоятель УПЦ КП Філарет, Предстоятель УАПЦ Владика Мефодій, священик УГКЦ о.Михайло Малеш.
Варто зазначити, що керівні органи масонської ложі знаходяться за кордоном, до неї входять керманичі України, що несе небезпеку територіальної цілісності держави. Окремо слід говорити, як загрожує існування таких організацій для християнства. Ось що пише про масонів у своїй книжці „Таємна архітектура” Петро Павлюк: “Масонство як таке є тотальною світовою організацією, яка ставить богоборчество у якості першочергової умови досягнення “нового світового ладу”. Під їхнім богоборчеством слід розуміти відкриту або приховану боротьбу зі справжнім Триєдиним Богом. Кидаючи виклик християнському Богу, вони прагнуть знищити або доктринально переорієнтувати організації, які Йому служать. Їхнє завдання підготувати світ до приходу власного бога - антихриста.
Отже, масонство - неприхований ворог християнства. Воно ставить своєю метою знищення Церкви, веде з нею війну. Відомий масон Вольтер колись казав “Розчавимо негідницю”, тобто Церкву. Цей відомий вислів знаходить відгук у масонських колах і сьогодні...”
У розділі “Масонство і сатанізм” Петро Павлюк продовжує: “Деякі масони не приховують своєї приналежності до сатанізму. “Ми - масони, - каже Лессінг, альтмейстер Броклін-ложі, - належимо до роду Люцифера”.
Трикутник (тобто символ антибога, диявола) замість хреста, ложі замість церкви, - так виголошують своє “сповідання” сатанисти-масони. У журналі однієї з масонських лож надрукований гімн сатані, який розкриває справжню мету ордену масонів: “Я закликаю до тебе, сатана, цар світів! Геть священика, геть святу воду і молитви! А ти сатана, не відступай назад! У матерії, яка ніколи не відпочиває, ти - сонце живе, цар проявів природи... сатана, ти переміг Бога, священиків!”
У 1881 р. бельгійський масон Флері писав: “Геть розіпнутий! Ти, який ось вже 18 століть тримаєш світ під Твоїм ярмом! Твоє царство кінчене! Не потрібний Бог!”
Метод масонів - розділяй, роби дурнем і володарюй. В Україні діяльність масонів, останнім часом стає дедалі більш очевидною і неприхованою. На 500- гривневій купюрі красується “Око Люцифера”, на монетах, починаючи з 2001 року випуску є відбиток масонської лілії (хоча в НБУ пояснюють, що то не лілія, а трилисник - символ українського монетного двору).
Свою діяльність масони провадять через вплив на владні структури чи через проникнення в них. До служіння масонам завжди широко залучалися й залучаються видатні культурні та політичні діячі.
Вихід з масонства, особливо з високих чинів, живим не передбачається. У масонство є лише вхід.
Щодо небезпеки перебування деяких католиків у масонських ложах уже висловлювалися єпископи правовірного синоду УГКЦ. “З огляду на сучасну ситуацію в Церкві, усвідомлюємо, що потрібно поновити канонічні покарання - екскомуніку за членство християн-католиків у масонських організаціях” - йдеться у відкритому листі Синоду. Офіційна ж УГКЦ щодо наступу масонства на християнство наразі мовчить.
Василь КИРИЛИЧ
P.S. У Дрогобицькій церкві св.ап.Петра й Павла на арочній частині притвору зображено знаки - трикутник, а в ньому “всевидюче око”. Про це - в наступних номерах.

0 Responses to “Масонів підгодовує держава, вони ж - нищать Церкву”

Дописати коментар