19 лист. 2010 р.

Хеловін - свято відьом і зла


Хеловін (Хеллоуїн) - “свято”, яке ще зовсім недавно широко святкували лише в США, тепер має популярність і в Україні, щоправда, мода на нього дещо згасає. Що ж це за свято, відкіля воно бере свій початок?
Хеловін - старовинне кельтське свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Атрибутом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза. Діти, одягнені в страхітливі костюми, лякають дорослих, а ті відкуповуються від маленьких примар подарунками (звичайно солодощами). Історія свята нараховує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня усіх святих". Більшість людей вважають це свято нешкідливою веселістю. Але за маскою Хеловіна ховається тисячолітня історія бісівського зла, тісно пов'язана з окультизмом і сатанізмом.
В США це свято було поза законом до 1845 року. Після цього Америку наповнили емігранти з Ірландії, що втікали з Європи після так званого "картопляного голоду" 1845-46 років. Вони і привезли з собою старовинне свято Друїдів -Хеллоуїн.
Але щоб зрозуміти значення Хеловіна, необхідно ще більше заглибитися в історію. В оригіналі це свято називалося зовсім інакше. Воно зародилося серед кельтських народів задовго до Різдва Христового. У цих народів була традиція - святкувати кінець літа, приносячи жертви своєму богу Саману. Він був "паном смерті і злих духів". Цього дня святкувався початок нового року кельтів.
Кельти рахували 1 листопада днем смерті, тому що листя з дерев опадало, дні ставали коротшими, сонце сідало раніше, а температуpa повітря різко падала. Вони вірили, що їх бог сонця Мак Олла починав втрачати силу через зростаючу силу пана смерті Саману. Крім того, вони вірили в те, що 31 жовтня Саман збирав духів всіх померлих за останній рік. Вони, згідно їх переконанням, мешкали в тілах тварин в покарання за свої злі справи. Напередодні фестивалю на честь Саману - тобто 31 жовтня - цим духам дозволялося повернутися додому і відвідати живих. З метою захистити людей, священики друїдів проводили диявольські церемонії поклоніння темним силам, під час яких в жертву приносилися коней, котів, чорних овець, буйволів, а також людей. Їх поміщщували в окремі клітки і спалювали на попіл. Це все робилося, щоб задобрити Саману і захистити себе від злих духів. Історично Хеловін є язичницькою традицією і днем окультного поклоніння. В ньому немає нічого християнського.
Сучасні відьми і сатаністи дотепер поклоняються демонічним богам і богиням, проводять неймовірні ритуали, у тому числі - сексуальні, а деякі групи приносять в жертву тварин і навіть людей.
Ось що відомий дослідник релігійної течії "Нова Ера" Тексе Маррс сказав про активність відьом під час Хеловіна: "Наші дослідження підтверджують, що в цю нечисту ніч відбуваються шабаші відьом, їх пиятики, танці, накладання проклять і заклинань, сексуальні оргії, прийняття нових членів в свій склад, а також приношення в жертву людей і тварин".
Вражає розповідь жінки, яка випадково знайшла особистий щоденник свого сина, що називався "Книга тіней", поцяткований сатанинськими малюнками і символами. Її погляд зупинився на фразі: "Минулого року на Хеловін я викрав чиюсь машину і убив дитину, переїхавши її всіма чотирма колесами. Цього року на Хеловін я планую зробити те ж саме!"
Отже, Хеловін - це день зла. Це свято прославляє сатану, пропагує ідолопоклонство, розпусту, бісівські ритуали і людські жертвопринесення. Біблія попереджує нас: "Погани, коли щось жертвують, то жертвують бісам, не Богові" (ІКор. 10:20).
Якщо ти брав участь у святкуванні Хеловіна - покайся!

0 Responses to “Хеловін - свято відьом і зла”

Дописати коментар