3 квіт. 2011 р.

Ми проти засилля збочених «цінностей»


Хвиля протестів проти засилля деяких європейських ініціатив докотилася й до Трускавця. У понеділок та вівторок, 21 та 22 березня, активісти молодіжної християнської формації «Рух чистих сердець» провели акцію «Твій лист врятує Україну».
У місцях найбільшого скупчення людей, у Трускавці це територія біля бюветів мінеральних вод, юнаки та дівчата роздавали листівки з інформацією про небезпеку введення у нашій країні деяких законодавчих норм на вимогу Євросоюзу. Серед вимог нової європейської формації є поступки так званим «сексуальній меншинам». Впродовж останніх років в Україні уже відбулися узаконення великої кількості груп ЛГБТ (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів), «піком» нашестя цього збочення стала нещодавня легалізація так званої «Ради ЛГБТ». Усе це робиться під виглядом дотримання рівних прав та свобод громадян. Одностатевий потяг за новими ініціативами уже не вважається хворобою, відхиленням чи збоченням, а нормою, правом на самовираження. Варто процитувати лише дещо з Резолюції Парламентської Асамблеї Ради Європи за номером 1728 від 2010 року. «Парламентська Асамблея звертає увагу, що сексуальна орієнтація є глибинною частиною ідентичності кожної людини, яка включає гетеросексуальну, бісексуальну та гомосексуальну орієнтації… Сексуальна орієнтація являє собою дуже інтимний аспект приватного життя людини… Важливо не критикувати усвідомлену або заявлену сексуальну орієнтацію молодих людей, особливо тих, що відвідують школу і віком до 18 років…».
Аби усунути «несправедливість» по відношенню до одностатевих збоченців, ПАРЄ, серед іншого, рекомендує «засудити ворожі дискусії та дискримінаційні заяви і забезпечити ефективний захист осіб ЛГБТ від цих заяв», «гарантувати юридичне визнання одностатевих пар… передбачивши: ті самі майнові права і обов’язки, що встановлені для гетеросексуальних пар,.. статус «найближчого родича» (замість слів «батько» та «мати», прим. авт»),.. на отримання офіційних документів, що відображають ідентифікацію обраної ними статі»…
Але чи можуть українці вітати такі «демократичні цінності», які йдуть всупереч нашим віковим традиціям та заперечують Божий Закон – Святе Письмо? Адже ж, написано у Біблії про Содому й Гомору, наші душпастирі проповідують нам про те, що содомський гріх є одним із найважчих.
Здавалося б, ще якихось два десятки літ будь-яка розмова на цю тему була б дивною, тоді ніхто й не міг припустити, що колись ці збочення чумою поширюватимуться Америкою та Європою, їх нав’язуватимуть також Україні. Проте, й тепер є люди, котрі з неохотою говорять на цю тему, мовляв, це «там» таке можливе, а нашій славній Україні – ні, ні, нам таке не загрожує. Наш найбільший ворог – москаль, а Євросоюз – наше спасіння…
У Трускавці молоді люди розповідали також перехожим про нав’язування Україні викривленого «сексуального виховання» дітей ще з дошкілля, збоченого «вчення» про статі людини (гендер) тощо. Сумні наслідки поступок України Євросоюзові, який є ініціатором введення згаданих «демократичних цінностей», уже є: нещодавно двома чоловіками-гомосексуалістами, громадянами іноземної держави, що перебувають у так званому «шлюбі», було усиновлено та вивезено за межі нашої держави українського хлопчика, про це писала газета «Високий Замок» у публікації «Сем звикає до двох татусів» від 3 березня 2011 року.
Члени «Руху чистих сердець» пропонували трускавчанам підписати й надіслати листа Президентові України та першим особам нашої держави з вимогою зупинити моральне насилля над Україною, припинити «діяльність» так званих організацій ЛГБТ, а також відмовитися від інших ініціатив Євросоюзу, які деморалізують наше суспільство, руйнують інститут сім’ї та українські багатовікові традиції.
Василь КИРИЛИЧ

0 Responses to “Ми проти засилля збочених «цінностей»”

Дописати коментар