31 серп. 2009 р.

Звернення з нагоди початку навчального року


Дорогі діти, школярі, студенти!
1 вересня розпочинається навчальний рік. З цієї нагоди уділяю вам архієрейське благословення, щоб Бог поміг вам виконати всі ваші обов’язки і щоб захищав кожного з вас.
Як ваші пастирі хочемо по-батьківськи нагадати вам, що Бог вклав у ваші серця три захоплюючі і відповідальні завдання. Ними є:
зберегти вірність Ісусу Христу, тобто, змагатися за те, щоб не прогнати Ісуса зі свого серця тяжким гріхом. Отже, не допускайте ніяких ворожінь, так званого знімання вроків, читання гороскопів та сонників. Не довіряйте забобонам та уникайте язичницьких практик. Слідкуйте за своїми думками і намагайтеся, щоб жодна нечистота чи богохульна думка не увійшла в ваше серце. Старайтеся також одягатися скромно.
Наступним завданням, яке Ісус з довірою вкладає у ваші серця, є слухати і коритися вашим батькам і шанувати своїх учителів.
Особливо бажаємо вам через терпеливість і зусилля зрозуміти, що Ісус тепер від вас хоче, щоб ви не були лінивими і намагалися добре вчитися.
На підбадьорення передаємо вам послання Цариці Миру із Меджугор’я за 2.08.2009 року: “Дорогі діти, я приходжу до вас з материнською любов’ю, щоб вказати дорогу, якою вам треба йти, щоб ви ще більше уподібнились Моєму Синові і стали ближчими і милішими Богу. Не відмовляйтеся від Моєї любові. Не відрікайтеся від спасіння і життя вічного задля скороминучості і марноти цього життя. Я з вами, щоб вести вас і, як ваша мати, застерігати вас. Ідіть зі Мною!”
Хай милосердний Бог благословить вас та зберігає ваше тіло, душу і духа непорушеними!
+Михайло, голова УПГКЦ,
+Маркіян, ЧСВВ, секретар УПГКЦ

0 Responses to “Звернення з нагоди початку навчального року”

Дописати коментар